Jeesh pliish, tahdon liittyä jäseneksi!


Bändi- ja Terveiset- kentät ovat vapaaehtoisia, muut kentät ovat pakollisia. Lisää edes välilyönti mikäli täytettävää tietoa ei ole, kiitos

Nimeni:                        

Osoitteeni:                   

Postinro ja toimipaikka: 

Puhelinnumero:             

Sähköpostiosoitteeni:    

Bändi / Bändit:              

Terveisiä SaHa:lle:
                                    
SaHa:n jäsenedut

Satakunnan harrastemuusikoiden tuki ry:n jäsenmaksu on 20euroa / vuosi. Jäsenyys on voimassa 12kk siitä päivästä jolloin jäsen maksaa jäsenmaksunsa yhdistyksen pankkitilille. Uusi jäsenmaksulasku postitetaan n. 1kk ennen kuin jäsenmaksun voimassaolo päättyy.
Jäsenmaksun maksanut henkilö on oikeutettu kaikkiin yhdistyksen sääntöjen mahdollistamiin etuihin. Etuja ovat mm. alennukset kaikista yhdistyksen myymistä pääsylipuista ja tuotteista. Esim. SaHan järjestämiin tilaisuuksiin myytävistä lipuista jäsen saa aina vähintään 2euron alennuksen. Tarkemmat tiedot ko. alennuksista kerrotaan tuotteen myyntiehdoissa.
Vyömestasta saa 10% alennuksen KAIKISTA tuotteista esittämällä voimassa olevan SaHan jäsenkortin kassalla maksun yhteydessä.
Itäkeskuksen kultakoru Prisman kauppakäytävällä antaa SaHa:n jäsenkorttia näyttävälle 10% alennuksen ostoksista. Huom. Alennus ei koske Kalevala-, Nomination- ja Lumoava-tuotemerkkejä, eikä osaa kampanjatuotteista.
Musan Paviljonki tarjoaa jäsenkorttinsa näyttävälle juomat muusikkoystävälliseen hintaan!
Yhdistys jakaa mahdollisuuksien mukaan (mm. käytettävissä olevat varat) taloudellisia avustuksia jäsenilleen. Avustusta voi saada hakemuksen perusteella vaikka levyn tekoon, äänentoistolaitteiden tms. hankintaan tai keikkamatkojen polttoainekuluihin. Haettavissa olevista avustuksista ilmoitetaan AINA etukäteen jäsenille joko kirjeitse tai sähköpostilla.
Tätä tekstiä kirjoitettaessa (maaliskuu 2010) selvitellään mm. mahdollisuutta tarjota neuvontaa ja apua laki- ym. oikeusasioissa. Yhdistyksen hallitus neuvottelee mm. Muusikkojen liiton kanssa sopimuksesta saada käyttää liiton juristien maksuttomia palveluja ongelmatilanteissa. Neuvotteluiden etenemisestä tiedotetaan kunhan jotain tiedotettavaa ilmenee.